logo-black
bg
Megtervezzük utazását
fly
fly2

Travelland Incentive Kft.

Rólunk

A világ ahol otthon vagyunk...


Az utaztatás minden kétséget kizáróan az egyik legösszetettebb kereskedelmi tevékenység és sokunk számára a legszebb hivatás. Szakembereink idegenforgalomban eltöltött éveinek tapasztalata és a kiépített, hatékony partnerkapcsolatrendszer képezi minőségi szolgáltatásaink biztosítékát, amelyeket kedvező pénzügyi feltételek mellett nyújtunk ügyfeleink számára. A Travelland Incentive elsődleges célja, hogy az utazásszervezésen túlmenően kiemelten fókuszáljon az üzleti utaztatásra, a konferenciák és rendezvények szervezésére.

Üzletpolitikánk, hogy a legfontosabb a minőségi szolgáltatás értékesítése a legkedvezőbb feltételek mellett, így ennek szellemében számunkra minden utas VIP utas. A mindennapi üzleti utaztatást szolgáló repülőjegyek érétkesítése és a szállásfoglalás egyik fő alappillérei tevékenységünknek. A folyamatos és nagyszámú üzleti utaztatások során széleskörű kapcsolatrendszert alakítottunk ki, amellyel minden ügyfelünket biztosítjuk arról, hogy a legoptimálisabb útvonalon, a legkedvezőbb feltételekkel és árakkal utaztathatják el dolgozóikat, ügyfeleiket a kért uticélra.

Irodánk Specialitása

  • Utazások különleges helyszínekre
  • Egyedi programok
  • Exkluzív szolgáltatások
project manager

Outdoor programok

Irodánk belföldön és külföldön is vállalja az ügyfél igényei szerint kialakított programok lebonyolítását.

"Az áltálános utazási szolgáltatások mellett az elmúlt pár évben egyre nagyobb igény mutatkozik a szabadtéri (outdoor) rendezvények és tréningek iránt. "

Szállás

Transzferszolgáltatás

Repülőjegyfoglalás

Utasbiztosítás

Vízumügyintézés

Egyéb programlehetőségek

KAPCSOLAT

Keressen minket bizalommal!

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek : 10:00–16:00
Szombat-Vasárnap : Zárva

Telefon & Online

Phone : +36 1 204 90 60
management@travelland.hu